|
|
#1 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
![]() |
Şifre:Sivasli_14
Halit Arapoglu - 31 Albüm + 7 45'Lik ----------------------------------------- <Halit Arapoglu - 18 Garson Bey ( Minareci 3717 )> <Halit Arapoglu - 45'likler> <Halit Arapoglu - Asklar Yalan Olmus> <Halit Arapoglu - Avsar Güzeli> <Halit Arapoglu - Barak Muhabbeti 1> <Halit Arapoglu - Barak Muhabbeti 2> <Halit Arapoglu - Bedir Geliyor> <Halit Arapoglu - Belimizi Büken Var> <Halit Arapoglu - Bizim Asiretler> <Halit Arapoglu - Cezami Cekiyorum> <Halit Arapoglu - Dilenci> <Halit Arapoglu - Esirin Oldum> <Halit Arapoglu - Fukara> <Halit Arapoglu - Gurbet Ellerde> <Halit Arapoglu - Gurbet Yolu> <Halit Arapoglu - Halit Arapoglu - Minareci (16)> <Halit Arapoglu - Hep Sabir Ettim> <Halit Arapoglu - Manitam Benim> <Halit Arapoglu - Mehmet Kayık - Üstadlar 1> <Halit Arapoglu - Minareci 14> <Halit Arapoglu - Özür Diliyorum Senden> <Halit Arapoglu - Pavyon Güzeli> <Halit Arapoglu - Perisan Ettin Beni> <Halit Arapoglu - Secmeler> <Halit Arapoglu - Tuz Bastin Yarama> <Halit Arapoglu - Uzelli> <Halit Arapoglu - Vurma Zalim> <Halit Arapoglu - Yasim Yirmi & Sacim Beyaz> <Halit Arapoglu - Yetmezmi Dost & Yavrular Perisan> <Halit Arapoglu - Yetmiyesice Uzelli 581> <Halit Arapoglu - Yüce Dag Basina Kurdum Cadiri> <Halit Arapoglu - Zalim Felek (Caresiz Kul)> ----------------------------------------- Halit Arapoglu - 18 Garson Bey ( Minareci 3717 ) ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Acem ülkesi Halit Arapoglu - Bir sabah uğradım Halit Arapoglu - Bizi sarhoş görüyorlar Halit Arapoglu - Bu mudur sevmek Halit Arapoglu - Garson bey Halit Arapoglu - Gideceğim gurbet eldir Halit Arapoglu - Gurbette ömrüm geçecek Halit Arapoglu - Güldür beni Allahım Halit Arapoglu - Gülom Halit Arapoglu - Hülya Halit Arapoglu - Kalbimdeki serseri Halit Arapoglu - Kurban olduğum Halit Arapoglu - Ne yapalım arkadaş Halit Arapoglu - Odanı kireç eyle Halit Arapoglu - Yağmur [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - 45'Likler ----------------------------------------- <Olan Oldu Bir Kere & Sakin Donme Bana (Cin Cin Plak 163) 1975> <Senin Yesil Gozlerin & Seni Sevmek Gunah Mi (Cin Cin Plak 166) 1975> <Sevdim Bin Kere Oldum & Sevdim Mesut Olmadim (Cin Cin Plak 168) 1975> <Aysem & Hayatimi Sen Mahvettin (Bestefon Plak 34) 1972> <Aysem'in Devami & Sana Soz Veriyorum (Bestefon Plak 54) 1973> <Sana Vur Dedimse Oldur Demedim & Esme Kalbimi Esme (Bestefon Plak 49) 1 <Ozur Diliyorum Senden & Sevda Yuklu Kervanlar (Odeon Plak 10130) 1968> [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Asklar Yalan Olmus ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Asklar Yalan Olmus Halit Arapoglu - Barak Eller (U.H) Halit Arapoglu - Ben Öldüm (U.H) Halit Arapoglu - Canimdir O Halit Arapoglu - Daglar Halit Arapoglu - Diloy Halit Arapoglu - Felek Halit Arapoglu - G.Sürmeli Halit Arapoglu - K.Kaslarin Halit Arapoglu - Nikriz Barak Halit Arapoglu - Yasim Yirmi Halit Arapoglu - Yok Caresi [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Avsar Güzeli ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Avsar Guzeli Halit Arapoglu - Benim Askim Halit Arapoglu - Gel Hele Halit Arapoglu - Geze Geze Halit Arapoglu - Hastayim Halit Arapoglu - Isyanim Var Halit Arapoglu - Kalbimin Sahibi Halit Arapoglu - Kaybolan Gunler Halit Arapoglu - Kötuymus Kaderim Halit Arapoglu - Toplanmis Asiret Halit Arapoglu - Yarali Gönul Halit Arapoglu - Yetmiyesice [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Barak Muhabbeti 1 ----------------------------------------- Ah Neyleyim Atimi Bagladim Bende Yoruldum Besigin Bos Kalsin Cek Elini Felek Cingirakli Yilan Eli Develi Elmali Daglar Garip Garip Katlanacaksin Leylam Kalk Gidelim Sanki Sam Yelisin [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Barak Muhabbeti 2 ----------------------------------------- Aglama Sevdigim Bu Dunyanin Gam Yuku Cayira Kazan Kurdum Dedem Ali Eylem Sunam Halit Arapoglu - Döne Gelin Halit Arapoglu - Karanfil Suyun Eyler Halit Arapoglu - Sevemedim Ki Halit Arapoglu - Vurma Zalim Halit Arapoglu - Zalim Felek Yine Gelirim [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Bedir Geliyor ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Agla Sevgilim Halit Arapoglu - Bedir Geliyor Halit Arapoglu - Ben Bende Degilim Halit Arapoglu - Beyaz Gelinlik Halit Arapoglu - Divane Gönlum Halit Arapoglu - Husun Agam Halit Arapoglu - Meyhaneci Halit Arapoglu - Su Gelir Halit Arapoglu - Tanirmi Acep Halit Arapoglu - Zahidem [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Belimizi Büken Var ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Ayrilik Halit Arapoglu - Belimizi Buken Var Halit Arapoglu - Ben Bende Degilim Halit Arapoglu - Canimin Canansin Halit Arapoglu - El Ele Tutusup Halit Arapoglu - Gurbete Yoloumu Dusurdun Halit Arapoglu - Hani Söz Vermistin Halit Arapoglu - Hasan Agam Halit Arapoglu - Kardeslik Turkusu Halit Arapoglu - Sansima [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Bizim Asiretler ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Bizim Asiretler Halit Arapoglu - Canan Hani Halit Arapoglu - Canim Sevgilim Halit Arapoglu - Cezami Cekiyorum Halit Arapoglu - Dönmussun Halit Arapoglu - Kalk Gidelim Buradan Halit Arapoglu - Ok Yaydan Cikti Halit Arapoglu - Ölmem Gel Halit Arapoglu - Sen Sevmeyi Bilemezsin Halit Arapoglu - Söyle Neden Terkeyledin Halit Arapoglu - Zalim Dunya [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Cezami Cekiyorum ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Acem Ülke'si Halit Arapoglu - Benden Ayrilali Halit Arapoglu - Bizim Asiret'ler Halit Arapoglu - Can Iste Canan Hani Halit Arapoglu - Cezami Cekiyorum Halit Arapoglu - Esme Kalbimi Halit Arapoglu - Garson Bey Halit Arapoglu - Keriz Mi Sandin Beni Halit Arapoglu - Kim Kime Dum Duma Halit Arapoglu - Mutlulugu Ararim Halit Arapoglu - Ne Yapalim Arkadas Halit Arapoglu - Sen Sevmeyi Bilmez Misin [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Dilenci ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Ak Ellerin Halit Arapoglu - Dilenci Halit Arapoglu - Fadimem Halit Arapoglu - Felek Dedigin Oldu Halit Arapoglu - Gözun Kör Olsun Halit Arapoglu - Köpruden Gecti Gelin Halit Arapoglu - Mavi Yelek Mor Dugme Halit Arapoglu - Seversen Ali'yi Halit Arapoglu - Ya Sahi Merdan [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Esirin Oldum ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Bu Yoldan Vazgec Halit Arapoglu - Döne Gelin Halit Arapoglu - Esirin Oldum Halit Arapoglu - Garip Halit Arapoglu - Gel Üzme Beni Halit Arapoglu - Kalk Gidelim Buradan Halit Arapoglu - Ölmekmi Zor Yasamakmi Halit Arapoglu - Sakin Dönme Bana Halit Arapoglu - Sekerimsin Balimsin Halit Arapoglu - Senin Guzel Gözlerin Halit Arapoglu - Tanimadi Beni Halit Arapoglu - Yaziklar Olsun [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Fukara ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Dede Dedu Halit Arapoglu - Felek Vurdu Tas Ile Halit Arapoglu - Fukara Halit Arapoglu - Hata Benim Halit Arapoglu - Hunkar Oglu Hursit Halit Arapoglu - Insan Sevdigini Almazsa Halit Arapoglu - Kurusa Fidanim Halit Arapoglu - Neler Cektim Halit Arapoglu - Pozantinin Irmagi Halit Arapoglu - Tren Kalkiyor Gardan [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Gurbet Ellerde ----------------------------------------- HalitArapoglu-Bak Bu yana HalitArapoglu-Barak Kizi HalitArapoglu-Eyvallah HalitArapoglu-Felek Kirmis Kanadimi HalitArapoglu-Garip HalitArapoglu-Hayatimi Sen Mahvettin HalitArapoglu-iste Ahvalimiz Boyledir Dostlar HalitArapoglu-Olmeden Oldurduler HalitArapoglu-Yol yakinken Ayrilalim HalitArapoglu-Zalim Felek HalitArapoglu-Zeynebim [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Gurbet Yolu ----------------------------------------- AmanGezeGeze DaglarDagladiBeni DaglarDaglar EkinlerBiterOldu EldeGuzelCoktur GelYanimaGel GiremDedimGiremedim GurbetYolu KaledenInisMiOlur KaradirBuBahtimKara MardinKapiSenOlur SeverimKiskanirim YorgunumHanci [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Minareci (16) ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Af Diliyorum Halit Arapoglu - Ben Bir Yucedeydim Halit Arapoglu - Ben Gidersem Halit Arapoglu - Dagdan Indim Halit Arapoglu - Evlerinin Önu Halit Arapoglu - Ezo Gelin Halit Arapoglu - Felek Vurdu Tas Ile Halit Arapoglu - Guley Halit Arapoglu - Ic Diyenler Var Halit Arapoglu - Nazlim Halit Arapoglu - Sangam (Arapca) Halit Arapoglu - Seni Sevmek Icin Halit Arapoglu - Uzun Ince Bir Yoldayim Halit Arapoglu - Yar Hoyrata [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Hep Sabir Ettim ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Aci Gunler Halit Arapoglu - Alici Kus Halit Arapoglu - Caresiz Makkum Halit Arapoglu - Cektigim Cile Halit Arapoglu - Dost Cukuru Halit Arapoglu - Hep Sabir Halit Arapoglu - Muradim Halit Arapoglu - Nankör Mussun Halit Arapoglu - Öldurdun Beni [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Manitam Benim ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Akti Gözyaslarim Halit Arapoglu - Al Elmayi Ver Nari Halit Arapoglu - Anadan Ayri Halit Arapoglu - Baga Gel Bostana Gel Halit Arapoglu - Bir Ay Dogmus Halit Arapoglu - Gayri Dayanamam Halit Arapoglu - Guzel Kayseri Halit Arapoglu - Kalkin Dumana Gidelim Halit Arapoglu - Manitam Benim Halit Arapoglu - Söz Namusdur Sevgilim Halit Arapoglu - Zalim Gurbet [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Mehmet Kayık - Üstadlar 1 ----------------------------------------- Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Aydost Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Barabar Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Garip ölümü Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Gel yanıma Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Gönül hey Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Hacı geliyor Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Hasretim yavruma Halit Araboglu&Mehmet Kayık - İçmeyeceğim Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Nasibim yok Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Sarhoşum Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Semah Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Yalan dünya Halit Araboglu&Mehmet Kayık - Yaralı ceylan [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Minareci 14 ----------------------------------------- 01.Halit Arapoglu-Sabuha(yarim) 07.Halit Arapoglu-Bu ayrilik neden oldu 08.Halit Arapoglu-Bu gece meyhanede 09.Halit Arapoglu-Urfa divani 10.Halit Arapoglu-Özur diliyorum senden 11.Halit Arapoglu-Sevda yuklu kervanlar 12.Halit Arapoglu-Mersin bana mezar oldu 13.Halit Arapoglu-Bitliste bes minare 14.Halit Arapoglu-Nazlim diye diye 15.Halit Arapoglu-Marastan bir haber gelmis [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Özur Diliyorum Senden ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Bir Dilim Beyaz Peynir Halit Arapoglu - Bir Dost Dosta Kurban Olur Halit Arapoglu - Bitlis'te Bes Minare Halit Arapoglu - Bun Ayrilik Neden Oldu Halit Arapoglu - Dereler Caglar Oldu Halit Arapoglu - Marastan Bir Haber Geldi Halit Arapoglu - Mersin Bana Mezar Oldu Halit Arapoglu - Nazlim Diye Diye Halit Arapoglu - Özur Diliyorum Senden Halit Arapoglu - Sabuha Halit Arapoglu - Senin Dustugun Hataya Halit Arapoglu - Sevda Yuklu Kervanlar [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Pavyon Guzeli ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Adana'nin Kizlari Halit Arapoglu - Aksamci Halit Arapoglu - Bunca Gami Bunca Derdi Halit Arapoglu - Dusmusum Askina Halit Arapoglu - Ey Postaci Halit Arapoglu - Genc Yasta Aglatti Beni Halit Arapoglu - Gurbeti Ben Mi Yarattim Halit Arapoglu - Pavyon Guzeli Halit Arapoglu - Sabah Oldu Aysem Halit Arapoglu - Sende Gidersen Eger Halit Arapoglu - Söför Abi Halit Arapoglu - Toplanmis Asiret'ler Halit Arapoglu - Zalim Felek [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Perisan Ettin Beni ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Acem Kizi Halit Arapoglu - Ahu Gözlerine Halit Arapoglu - Ask Bence Sen Demektir Halit Arapoglu - Bu Hayat Sensiz Yasanmaz Halit Arapoglu - Cok Üzgunsun Arkadas Halit Arapoglu - Erzincana Girdim Halit Arapoglu - Guzel Ne Guzel Olmussun Halit Arapoglu - Nasibim Yok Sevdigim Halit Arapoglu - Perisan Ettin Beni Halit Arapoglu - Unutursunn Diye Halit Arapoglu - Zahidem [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Secmeler ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Antebin Yollari Halit Arapoglu - Ben Bende Degilim Halit Arapoglu - Döne Gelin Halit Arapoglu - Garibim Halit Arapoglu - Gönul Gel Seninle Halit Arapoglu - Sevmedimki Halit Arapoglu - Vurma Zalim Halit Arapoglu - Zalim Felek [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Tuz Bastin Yarama ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Antep'e Dogru (U.H.) Halit Arapoglu - Ben Ettim Sen Etme Halit Arapoglu - Canim Sevgilim Halit Arapoglu - Er Meydani Halit Arapoglu - Estrumantal Halit Arapoglu - Gurbet Arkadasim Halit Arapoglu - Hasret Turkusu Halit Arapoglu - Hayat Kilim Cile Nakis Halit Arapoglu - Kader Gemisi (U.H.) Halit Arapoglu - Kurban Oldugum Halit Arapoglu - Seni Nasil Sevdigimi Halit Arapoglu - Tuz Bastin Yarama Halit Arapoglu - Yikilmazdim Ben [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Uzelli ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Aman Geze Geze Halit Arapoglu - Aslan Mustafa Halit Arapoglu - Barak Kizi Halit Arapoglu - Ekinler Biter Oldu Halit Arapoglu - Ela Gözlu Nazli Yarim Halit Arapoglu - Garip Sözlerin Halit Arapoglu - Gel Yanima Gel Halit Arapoglu - Gurbet Yolu Halit Arapoglu - Kaleden Inismi Olur Halit Arapoglu - Kendim Ettim Kendim Buldum Halit Arapoglu - Mardin Kapi Sen Olur Halit Arapoglu - Neyleyim Gönul Halit Arapoglu - Urfaliyam Dagliyam Halit Arapoglu - Uzaktan Gelmis Halit Arapoglu - Yolum Yokus Oldu [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Vurma Zalim ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Ah Neyleyim Gönul Halit Arapoglu - Besigin Bos Kalsin Sevdigim Halit Arapoglu - Cek Elini Felek Halit Arapoglu - Eli Develi Halit Arapoglu - Geziyorum Garip Garip Halit Arapoglu - Karanfil Suyun Eyler Halit Arapoglu - Sevemedim Ki Halit Arapoglu - Vurma Zalim [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Yasim Yirmi & Sacim Beyaz ----------------------------------------- Halit Arapoglu&Çekic Ali- Yasım Yirmi- Bu Dünya Halit Arapoglu&Çekic Ali- Yasım Yirmi- Fadİmeyİ Candan Sevdİm Halit Arapoglu&Çekic Ali- Yasım Yirmi- Kader Arkadaşi Halit Arapoglu&Çekic Ali- Yasım Yirmi- Kirmizi Kurdele Halit Arapoglu&Çekic Ali- Yasım Yirmi- Ne İKİ Yüzlü Şeysİn Halit Arapoglu&Çekic Ali- Yasım Yirmi- Neredeysen Gel Halit Arapoglu&Çekic Ali- Yasım Yirmi- Sevmeyİ Sevİlmeyİ Sende Bulmuştum Halit Arapoglu&Çekic Ali- Yasım Yirmi- Uzun Hava-Garİp Anam Halit Arapoglu&Çekic Ali- Yasım Yirmi- Uzun Hava-Muradi Böyle Halit Arapoglu&Çekic Ali- Yasım Yirmi- Yaşim Yİrmİ Saçim Beyaz [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Yetmezmi Dost & Yavrular Perisan ----------------------------------------- Thumbs Halit Arapoglu - Allah Düsmanima Vermesin Halit Arapoglu - Aysemin Kaslari Kara Halit Arapoglu - Basina Hal Gelir Halit Arapoglu - Bugün Bize Pir Geldi Halit Arapoglu - Cingirakli Yilan Halit Arapoglu - Dememisem Halit Arapoglu - Hapishane Halit Arapoglu - Kahveyi Kaynatirlar Halit Arapoglu - Ölecekmiyim Halit Arapoglu - Tikitak Halit Arapoglu - Yavrular Perisan Halit Arapoglu - Yetmezmi Dost [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Yetmiyesice Uzelli 581 ----------------------------------------- 01 - Yetmiyesice 02 - Ah Ah Diye 03 - Badel Nahsen 04 - Niyazi 05 - Dostum Dostum 06 - Ask Yollari Dikenlidir 07 - Erisin Daglarin Kari 08 - Gülüsün Gülden Güzel 09 - Askimiza Leke Sürdün 10 - Sari Kiz 11 - Igne Tttim Tarlaya 12 - Aska Tövbeler Olsun 13 - Eyvah 14 - Affetmem Seni Yar 15 - Su Ver Leylam 16 - Fidayda [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Yüce Dag Basina Kurdum Cadiri ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Allah Dusmanima Vermesin Halit Arapoglu - Aysemin Kaslari Kara Halit Arapoglu - Basina Hal Gelir Halit Arapoglu - Gulleri Deste Geldi Halit Arapoglu - Halim Perisan Halit Arapoglu - Hapishane Duvarlari Halit Arapoglu - Kahve Kaynatirlar Halit Arapoglu - Kivrik Yilan Halit Arapoglu - Kolumdaki Saatim Halit Arapoglu - Ölecekmiyim Ben Halit Arapoglu - Söylemedim Halit Arapoglu - Yuce Dag Basina Kurdum Cadiri [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Zalim Felek (Caresiz Kul) ----------------------------------------- Halit Arapoglu - Adini Sormaya Unuttum Halit Arapoglu - Baharimiz Kisa Döndu Halit Arapoglu - Bizi Bizden Ayirdilar Halit Arapoglu - Bos Yere Bekleme Halit Arapoglu - Caresiz Kul Halit Arapoglu - Ezanlar Bizim Icin Halit Arapoglu - Gurbet Halit Arapoglu - Hasta Dustum (U.H) Halit Arapoglu - Hickirik Halit Arapoglu - Husun Agam (U.H.) Halit Arapoglu - Vay Canim Halit Arapoglu - Zalim Felek [hide] [Linkleri Görmek ve Forumumuzdan Yararlanmak İçin Üye Olunuz Üye Olmak İçin Tıklayınız..] [/hide] |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
![]() |
linkler olü yenileyebilirmisiniz
|